Ledenpagina

De Ledenpagina is een besloten pagina van deze website die alleen voor leden beschikbaar is.

Klik HIER om op de ledenpagina te komen.

Rechtsboven op de ledenpagina kan je op ALBUMS klikken. U vindt dan
de fotoalbums,  oa. van de dag in de Bron in Nijmegen van 26 mei 2018 en twee albums waarin bestanden staan:
- Onder 'Algemeen' de bijgewerkte ledenlijst
- Onder 'Contactbrieven' de contactbrieven van de laatste jaren

Rechtsonder staan de categorieën waarin de berichten verdeeld zijn. Met aanklikken verschijnen dan al de berichten in de betreffende categorie. Graag willen we ook weer wat reacties in de rubriek wel en wee: lees en reageer!
Bij elk van de onderwerpen kunnen leden zelf direct reacties toevoegen of op anderen reageren. Nieuwe onderwerpen kunnen bij de webmaster worden aangemeld.   De gebruikersnaam en het wachtwoord  zijn alleen door leden op te vragen bij de webmaster:  Dat kan ook als je het weer vergeten bent!!  Mocht je een berichtje geplaatst hebben dat je liever weer verwijderd ziet, mail dan ook.  Alle goeds!