Ledenpagina

De Ledenpagina is een besloten pagina van deze website die alleen voor leden beschikbaar is.

Klik HIER om op de ledenpagina te komen.

Bovenaan de ledenpagina staat een kort berichtje waarin je direct door kunt klikken naar het fotoalbum van het ledenweekend 2016

Rechtsboven op de ledenpagina kan je op ALBUMS klikken. U vindt dan twee albums waarin bestanden staan:
- Onder 'Algemeen' de bijgewerkte ledenlijst
- Onder 'Contactbrieven' de contactbrieven van de laatste jaren
-Onder 'Verbintenisweekend 2016'  de foto's van dat weekend

Rechtsonder staan de categorieën waarin de berichten verdeeld zijn. Met aanklikken verschijnen dan al de berichten in de betreffende categorie. Graag willen we ook weer wat reacties in de rubriek wel en wee: lees en reageer!
Bij elk van de onderwerpen kunnen leden zelf direct reacties toevoegen of op anderen reageren. Nieuwe onderwerpen kunnen bij de webmaster worden aangemeld.   De gebruikersnaam en het wachtwoord  zijn alleen door leden op te vragen bij de webmaster:  Dat kan ook als je het weer vergeten bent!!  Mocht je een berichtje geplaatst hebben dat je liever weer verwijderd ziet, mail dan ook.  Alle goeds!
webmaster@verenigingvanbroederfrans.nl